• Iets te klussen of te vervoeren?
  • Bel 06-10129292
  • Maakt, Vervoert, Verbindt

Andere tijden, nieuwe kansen!

Wat leuk dat je er bent! Ik ben erg enthousiast en hoop dat ik jullie dat ook kan maken!

Ik ben Dan, 48 jaar, en ben naast mijn eigen Café een klus- en koeriersbedrijf begonnen. Onder het mom van "Andere tijden, Nieuwe kansen" & "Keep on Going"!

 

Al meerdere jaren maak ik vele kennissen en vrienden blij met het verrichten van klussen alsmede kleine sloopwerkzaamheden. De afgelopen jaren heb ik daar zeer veel uiteenlopende ervaring mee opgedaan. Gelukkig heb ik 2 rechterhanden en vind ik het ook nog eens super leuk om te doen. Helemaal om bij een eindresultaat de glimlach te zien voor diegene waarvoor je het doet.

 

Ik ben makkelijk in de omgang en ben iemand die ervan houdt om snel te schakelen; een beller = sneller:-)

 

Door de diversiteit aan klussen die ik heb gedaan ben ik allround. Neem een kijkje bij mijn portfolio van de klussen die ik heb gedaan en bij diensten waarvoor je bij mij terecht kunt. 

Nog vragen? Je kunt ze altijd stellen!  Kan ik het niet zelf? Dan weet ik door mijn grote netwerk wel iemand die het wel kan. Zo kan ik ook de juiste mensen met elkaar verbinden en kan ik de regie voor jullie in handen houden. 

 

Daarnaast kun je mij ook benaderen voor koeriersdiensten in de breedste zin van het woord. Dit kan heel uiteenlopend zijn van het ophalen/wegbrengen van goederen en kleine verhuizingen, tot aan vervoeren van pakketten en post aan geadresseerde.

 

Ik vind het belangrijk dat bij een opdracht beide partijen er een goed gevoel aan over houden. Dat maakt dat ik flexibel ben en zowel een afspraak kan maken op uur basis of een all-in prijs.

Net wat de klant wilt. Een glimlach aan het eind van de klus vind ik nog het allerbelangrijkste!

 

Wie weet tot snel!

 

Groeten,

Dan