• Iets te klussen of te vervoeren?
  • Bel 06-10129292
  • Maakt, Vervoert, Verbindt

Portfolio

Hieronder een aantal voorbeelden van klussen die wij uitgevoerd hebben gedaan.


Keukenrenovatie

Bij deze klus hebben wij de bestaande keuken onder handen genomen. Er is een nieuw gasfornuis, oven, afzuigkap, vaatwasser en koel vries combinatie geplaatst. Verder zijn de bestaande tegels van de achterwand verwijderd en is er opnieuw betegeld. Ook zijn de kastdeuren vervangen, geschilderd en is er een nieuwe plint gemaakt.

Voor                                                                                                                                  Na


Pergola met bamboe jaloezieën en ombouw voor jacuzzi

Een pergola op maat gemaakt en daaronder een ombouw voor de jacuzzi geplaatst inclusief isolatie. Daarnaast de bamboe rolgordijnen opgehangen en een kant voorzien van led verlichting. Het ophangen van een harmonica doek behoord ook tot de opties.


Plaatsen van een extra wand

Een extra wand geplaatst in een stacaravan. Dit gedaan met houten balken, isolatie en gipsplaten.


Plafond en achterwand vervangen

Bestaand plafond eruit gehaald. Nieuw raggelwerk gemaakt, isolatie aangebracht en nieuwe plafondplaten gemonteerd inclusief plaatsen en aansluiten van de spotjes. Tevens de oude achterwand verwijderd en een nieuwe achterwand geplaatst. Daarna alles geschilderd.


Ophangen van een wandmeubel in een badkamer

Het ophangen van een wandmeubel in een badkamer inclusief het verleggen van de leidingen en opnieuw aansluiten. Tevens de elektra verlegd en de spotjes aangesloten.


Schuttingen inclusief plantenbak

Schuttingen inclusief plantenbakken gemaakt van douglas planken en gemonteerd aan gevel. De douglas planken zijn ook in de beits gezet.


Schuttingen inclusief plantenbak

Schuttingen inclusief plantenbakken gemaakt van douglas planken en gemonteerd aan gevel. De douglas planken zijn ook in de beits gezet.